бойфренд отношения с мужчинами отношения с любимым

20 ознак того, що хлопець тобі не пара

Сейчас читают: 862
liza.ua

І чому розумниці, красуні й в усьому ідеальні часом вибирають собі в бойфренди гопника Валєрку з району?Чи часто ти чула на адресу свого бойфренда «Він тобі не пара»?

А чи помічала, що крута подруга починає зустрічатися з негодящим кавалером? Насправді дівчата дуже часто вибирають «не тих» чоловіків.Причин того, чому ідеальна дочка маминої подруги вибрала собі в чоловіки п’яничку і бабія Валєрку з району, може бути безліч.

Звичайно, існує фактор любові, коли люди знайшли один одного і їм добре разом, цього ніхто не заперечує. Але якщо ти помічаєш, що завжди зустрічаєшся з «не тими» чоловіками, варто задуматися.Ну, а якщо бойфренд у тебе вже є, але ти задумалась про те, що щось з вашими стосунками не так, читай список ознак того, що він тобі не пара, а ти заслуговуєш кращого.Включаємо режим «я себе не на смітнику знайшла» і починаємо оцінювати партнера так строго, як ніби він на іспиті:Якщо помітила такого хлопця поруч з собою і в ролі свого бойфренда — тікай, тому що ти себе не на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA