депрессия беременность

Депресія у вагітних: причини, ознаки і як боротися

Сейчас читают: 136
liza.ua

З усіх джерел інформації нам кажуть, що вагітність — це прекрасно. Ми бачимо щасливих і радісних Інста-матусь, які в кожному пості говорять про неймовірне задоволення та підготовку до пологів.

Але що як вагітність для тебе — не такий вже щасливий час? Можливо, це — перша ознака передпологової депресії. Читай про це в нашій новій статті!Передпологова депресія — це, як очевидно випливає з терміна, депресія, до якої схильні вагітні жінки.

І варто відрізняти просто поганий настрій і тривале переживання негативних емоцій, що впливає на продуктивність і спілкування з оточенням, а також — сприйняття самої себе.Ключове слово в цьому — депресія, а, отже, небезпечна хвороба.Навіть бажана вагітність — не панацея від депресії, і ми далі розберемося, чому.Перша і головна ознака — це тривалість негативних переживань.

При депресії людина відчуває її симптоми протягом двох, а то і більше тижнів, це і відрізняє її від простої хандри.Від звичайної депресії, допологова відрізняється додатковим набором

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA