фестиваль діти кіно куди піти у вихідні натхнення

1-2 липня зустрічай Picnic на Арт-завод Платформа

Сейчас читают: 999
womo.ua

На Picnic буде все для того, щоб ти відчував себе затишно, спокійно, без метушні і по-особливому душевно. Комфортні лаунж-зони на природі,  великий кінотеатр просто неба, улюблені майстер-класи, консультації нумеролога та астролога, виставки сучасних митців, медитації, йога, цвяхостояння та навіть гра на глюкофонах — усе це допоможе знизити рівень напруги і відновити енергію.

А музика на камерній сцені доповнить атмосферу легкості та комфорту.Куди ж без їжі на Picnic. Кожен знайде щось для себе на гастро-локації Вхід 6, на нових точках street food, або ж ти можеш влаштувати свій власний пікнік в затишній BBQ зоні.

Потурбувались і про найменших. Їх чекатиме насичена програма протягом усього дня: професійна анімація, велика батутна зона, майстер-класи, дискотека з мильними бульбашками, та багато веселощів.

А захочеться розім’ятись, то прямуй до спортивної зони, адже там все, як ти любиш і навіть більше: баскетбол, водний футбол, аерохокей, мега дженга, настільний футбол та теніс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA