душа Нео

Звертання до матері.

Сейчас читают: 930
psy-practice.com

Звертання до матері.Усе, що буде написано далі, не стосується матері. Це про наше особисте сприйняття матері.Так чи інакше, ми звертаємось до матері повсякчас.

Питання лише в тому, до якої саме частини матері ми звертаємось та як ця частина виглядає для нас. Відносини із мамою можуть бути складними, саме серез неприйняття матері як цілісної особистості, а роздіяючи її на частини.

З одними частинами ми воліємо не спілкуватись, оминаючи їх, із іншими частинами ми бажаємо спілкуватись весь час, шукаючи їх присутність.

Для подальшого сприйняття матеріалу можемо умовно поділити сприйняття матері на умовно погану і добру маму.Мабуть, більше уваги заслуговує розкриття теми спілкування із доброю мамою, бо, цей досвід є мабуть, однією із центральних тем аналізу, бо цей досвід або схоронений десь у глибинах позасвідомого, або, взагалі відсутній.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA