суд

Киянину заборонили через суд наближатися до матері й дочки через домашнє насильство

Сейчас читают: 974
womo.ua

Поліція вручила 46-річному киянину обмежувальний припис, який забороняє йому півроку наближатися до своєї матері й 11-річної доньки бліжче, ніж на 100 метрів до місця проживання, навчання, роботи постраждалих осіб, розшукувати їх чи контактувати за допомогою засобів зв’язку й інше.

Чоловік погрожував матері та доньці фізичною розправою. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. За невиконання припису йому загрожує до 6 місяців арешту або двох років обмеження волі.

Виклик від 66-річної киянки, яка скаржилася на свого сина, надійшов до поліції в січні цього року. Постраждала розповіла, що чоловік погрожував їй і своїй 11-річній доньці фізичним насильством.

Повідомляють, що 46-річний киянин ображав, кричав, кидався в бійку та погрожував зброєю двом родичкам. На підставі систематичного вчинення домашнього насильства представник потерпілої сторони звернувся до суду з проханням винести кривднику обмежувальний припис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA