війна війна в Україні новини

Зірка кліпів Лободи Назар Грабар отримав почесну нагороду за службу в ЗСУ

Сейчас читают: 704
hochu.ua

Популярний танцюрист Назар Грабар, який заступився за Світлану Лободу, після початку війни став на захист України зі зброєю в руках.

За цей період артист відзначився великими успіхами на фронті, за які днями його нагородили однією з головних бойових нагород в Україні.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!1 червня в міському Бучанському парку відбулася церемонія нагородження під час концерту-реквієму "Об'єднані заради перемоги", де Назара Гарбара було нагороджено почесним нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ "Сталевий хрест".

Таким знаком нагороджують за виконання бойових завдань, а також високі показники служби. Читати також Красунчик із кліпу Лободи "Твои глаза" отримав поранення на передовій Фото: @bucha.radaФото: @nazargrabarВарто зазначити, що старшого брата Назара Гарбара, який загинув на фронті під Бахмутом наприкінці грудня 2022 року, потрапивши під артилерійський обстріл, посмертно нагородили Орденом За мужність ІІІ ступеня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA