Україна люди карантин Україна

Здоровий спосіб життя під час пандемії: чому це важливо та як розпочати?

Сейчас читают: 930
womo.ua

В умовах самоізоляції та вимушених обмежувальних заходів дуже легко потрапити у пастку поганих звичок. Тривога заїдається шкідливою їжею, робота з дому призводить до емоційного вигорання, а скасоване через карантин тренування становиться відмовкою, щоб взагалі не займатися спортом.

Все це пригнічує наш фізичний та психологічний стан, що, в свою чергу, підриває здатність організму протистояти небезпечним хворобам.

Тому Жіночий клуб Європейської Бізнес Асоціації разом з фармацевтичною компанією «Тева Україна» організували спецпроєкт «Staying Healthy Together», щоб дізнатися від експертів, як вберегти та зміцнити здоров’я своє та своїх близьких через вибір правильного способу життя.

Їжа для зміцнення імунітету «Ми повинні пам’ятати, що 80% всієї імунної системи знаходиться в кишечнику», — наголошує Світлана Фус, лікар-дієтолог вищої категорії, керівник центру нормалізації ваги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA