місто Київ книги новини куди піти у вихідні дозвілля місто Київ

З Карпою, Байдаком і Дантесом: «КнигоЛенд» відкриває найбільшу книгарню мережі

Сейчас читают: 110
womo.ua

«КнигоЛенд» урочисто відкриває двері нової книгарні у серці Києва! Подія запланована на 12 та 13 жовтня. З цієї нагоди команда книгарні презентувала дводенну програму заходів.

Окрім трьох поверхів з книжками, кавою та вином, заохочують зустрічами з письменницею та співачкою Іреною Карпою, стендап-коміком Васею Байдаком, співаком Вовою Дантесом, музикантом Едуардом Приступою, співачкою Оленою Тополею, а ще слотом подій для дітей.

Адреса: Київ, вул. Жилянська, 5/60, біля станції метро «Олімпійська» 12 жовтня У перший день відкриття підготували:14:00 – Зустріч у «Будинку культури» з Вовою Дантесом та Тетяною ПоставноюВідверта розмова про культурні проєкти, розвиток української культури та творчі виклики. 16:00 – Як писати, щоб читали й слухали: Ірена Карпа та Василь БайдакЛітературний діалог про те, як створювати тексти, які привертають увагу, і як гумор допомагає в літературі та творчості.  18:00 – Музичний вечір з ДілеюЗакінчиться день на музичній ноті з виступом Ділі, що подарує атмосферу легкості та натхнення. 13 жовтня Другий день відкриття присвячений родинним заходам та розвагам для найменших гостей! 12:00 – Skittles ShowЗахопливе інтерактивне шоу для дітей від 3 років!

Поєднання фокусів і шоу мильних бульбашок, що не залишить байдужим жодного малюка. 13:00 – Як Аво зустрів Кадо: пригодницька історія для дітейМайстер-клас з розмальовки та читання книжки для дітей 5-9 років.  14:00 – Проводжальниця Фрірен: розмова про манґу та аніме-адаптаціюЛюбите манґу та аніме?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA