привітання свято День медика України листівки

З Днем лікаря 2023! Красиві картинки та листівки до свята

Сейчас читают: 392
hochu.ua

Щороку третьої неділі червня в Україні відзначали День медичного працівника, який цього разу випадав на 18 червня, проте у 2023 році Володимир Зеленський встановив нову дату святкування Дня медика.

Тепер цю подію ми відзначатимемо 27 липня. Якщо ви все ще святкуватимете День лікаря за "старим календарем", то пропонуємо до вашої уваги добірку красивих і оригінальних привітань.

Картинки та листівки з Днем медика вже на HOCHU.ua! Читати також Петрів піст в 2023 році: що не можна їсти, що можна і календар харчування по днях Свято Дня медичного працівника в Україні — це чудовий привід для привітання всіх працівників охорони здоров'я.

Головною метою цього дня є висловлення подяки всім медичним фахівцям, включаючи лікарів, медсестер, санітарів, лаборантів, фельдшерів за їхню відповідальну та незамінну працю.День лікаря свідчить про відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоров'я та порятунку людських життів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA