Євген Клопотенко Україна люди Євген Клопотенко Україна

Євген Клопотенко потрапив до 50 Next — рейтингу професіоналів, що змінюють світову гастрономію

Сейчас читают: 556
cosmo.com.ua

Організатори головної ресторанної премії світу The World`s 50 Best Restaurants разом із Баскським кулінарним центром (Basque Culinary Center) оголосили перших лауреатів нової премії 50 Next — списку людей до 35 років, які трансформують майбутнє гастрономії.

Єдиним українцем, якого було включено до списку 50 Next, став шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко. Журі ренкінгу 50 Next відмітило роботу Євгена по покращенню гастрономічної культури в Україні та популяризації української кухні у світі. «Мене досі переповнюють емоції і я не можу до кінця усвідомити того, що сталося.

Бути обраним із сотень претендентів до списку з 50 професіоналів, які змінюють світову гастрономію, для мене є визнанням того, що я на вірному шляху», — коментує Євген Клопотенко.

За словами Євгена, включення українського шеф-кухаря до списку 50 Next означає, що Україна з’явилася на гастрономічній мапі світу. «Той факт, що представники ренкінгу 50 Next звернули увагу на Україну та обрали мене до списку —

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA