алкоголь лікування дієтолог

«Якщо хочете жити, для контролю харчової поведінки заводьте будильник у телефоні»: дієтолог та імунолог Людмила Гончарова

Сейчас читают: 494
womo.ua

Розладом харчової поведінки (РХП) називають нездорове ставлення до їжі. Хворі їдять занадто багато чи надто мало, зациклені на певній проблемі та не можуть адекватно встановити режим харчування.

І до війни цією недугою страждало 90% жінок. За двадцять місяців війни ситуація погіршилась — через високу виснаженість пацієнтів після лікування на відновлення організм потребує все більше часу.

Але успіхи все одно вражають. Наприклад, кісти та міоми при правильному режимі харчування розсмоктуються у середньому за півтора року.

А в нас попереду важка зима, попереджає «Найкращий імунолог 2021», дієтолог та автор методики оздоровлення та нормалізації ваги, заснованої на генетиці людини, імунної системи, мікробіоми, Людмила Гончарова.

Об этом же в других изданиях
fokus-vnimaniya.com
Современное оборудование для лабораторных исследований fokus-vnimaniya.com /5 месяцев назад
lifehelper.one
Строительная индустрия предъявляет высокие требования к качеству и информативности маркировки строительных материалов. В этом контексте печать этикеток для строительных материалов становится неотъемлемой частью lifehelper.one /5 месяцев назад
kvartblog.ru
Строительная индустрия предъявляет высокие требования к качеству и информативности маркировки строительных материалов. В этом контексте печать этикеток для строительных материалов становится неотъемлемой частью kvartblog.ru /5 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA