нейл-дизайн Нео манікюр

Просто та зі смаком: незвичайний манікюр з абстракціями, який буде у тренді у 2023 році (ФОТО)

Сейчас читают: 491
hochu.ua

Не знаєте який манікюр зробити? Якщо вам хочеться додати своєму образу нотку креативу та оригінальності, спробуйте модний дизайн нігтів з абстракціями.

Цей манікюр вже встиг підкорити серця багатьох модниць та стати справжнім трендом 2023 року. Читати також Хіт сезону! Манікюр "рідкий метал", який підкорив усі серця у 2023 році (ФОТО) Манікюр з абстракцією – це дизайн нігтів, у якому використовуються незвичайні графічні форми, абстрактні лінії, фігури та комбінації кольорів.

На відміну від традиційних однотонних манікюрів, такий дизайн нігтів більше нагадує витвір мистецтва.Манікюр з абстракцією може бути виконаний у різних стилях та напрямках, від мінімалізму до попарту.

Такий дизайн нігтів – відмінний вибір для тих, хто хоче виділитися і створити неповторний образ на нігтях.Попри те, що манікюр з абстракціями не можна назвати класичним дизайном, у 2023 році він знаходиться серед головних трендів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA