Стиль Мода главные тренды зимы 2020

Які головні убори ми носитимемо взимку-2020/21: 5 головних трендів

Сейчас читают: 257
cosmo.com.ua

Якщо в дитинстві нас змушували надягати теплі шапки з зав’язками, а від маминого питання «Ти шапку надягнула?» починало сіпатися око, то зараз ми самі шукаємо, яким головним убором доповнити свій образ.

Погодься, часто в ім’я моди ми, дівчата, робимо ставки на ефектність, а не на зручність чи, тим паче, тепло. Втім в новому сезоні зима-2020/21 ти зможеш дозволити собі й те, й інше.

Цієї зими головний убір стане чи не головним акцентом у доповненні стильного образу. Тільки от комфорт, ефектність чи, може, 2 в 1 — обирати тобі. Капелюхи Капелюх в будь-яких його проявах — головний тренд сезону зима-2020/21.

Ти не помилишся, якщо віддаш перевагу убору в рибальському стилі з великими крисами, і матимеш чудовий вигляд, якщо надягнеш ковбойський капелюх з твердими і невеликими полями. Панами Цьому головному уборові пророкували недовготривалу славу, але він зміг довести протилежне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA