стосунки кохання

Як зрозуміти, що він закоханий: 9 ознак симпатії

Сейчас читают: 517
hochu.ua

Як зрозуміти, що хлопець закоханий? Крім очевидних ознак, наприклад, визнання, є й неочевидні, які допоможуть зрозуміти, чи симпатія взаємна.

Редакція Хочу відповідає на запитання "Як зрозуміти, що чоловік закоханий?".Видання twin flamesly вважає, що неочевидних ознак закоханості не так вже й мало і називає дев'ять з них.

Читати також Як закохати хлопця за листуванням: 10 працюючих порад Як зрозуміти, що хлопець у тебе закоханий? Він багато усміхається, коли ти поряд.Психологи називають це "усмішкою Дюшенна" (на честь французького анатома Гійома Дюшенна, який вивчав вираження емоцій) і вважають єдиним показником справжнього задоволення,– пояснюють у виданні.Зрозуміти, що чоловік таємно закоханий можна за його поглядом.

Наступного разу, зловиш погляд хлопця, зверни увагу на мову його тіла. Не переривай зоровий контакт — дозволь йому самому перевести погляд і звернути увагу на те, як він це робить.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA