Здоровое питание похудение диета

Як знизити апетит: 10 лайфхаків, які допоможуть схуднути

Сейчас читают: 844
liza.ua

Тяга перекусити і побалувати себе «смаколиками» зводить нанівець усі спроби схуднути? Скористайся нашими підказками! Прості лайфхаки допоможуть знизити апетит і не відчувати голоду.А ось декілька корисних порад для схуднення, які стосуються не тільки зниження апетиту:Ранковий прийом їжі вбереже від переїдання протягом дня.

Між 6 і 10 годинами ранку обмін речовин активізується, тому сніданок повинен бути рясним. Сміливо роби упор на білки (біле м’ясо, бобові, молочні продукти) і складні вуглеводи (крупи, цільнозерновий хліб).Уважно вивчаючи етикетку, вибирай продукти з мінімальним вмістом Е-добавок.

Підсилювачі смаку підвищують апетит і викликають спрагу.Запахи ванілі, кориці, цитрусових, м’яти, зеленого яблука, банана, троянди і кави створюють ілюзію насичення.

Щоб «обдурити» мозок і знизити апетит, носи з собою серветку, просочену одним з цих ароматів, або таблетницю з кавовими зернами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA