рюкзак війна війна в Україні

Як зібрати "тривожну валізку": нагадуємо список найнеобхідніших предметів

Сейчас читают: 153
hochu.ua

Якщо ваш "тривожний рюкзак" вже давно зібраний, але ви навіть не пам'ятаєте про його вміст, то варто перебрати всі речі та оновити.

Можливо, потрібно випрати одяг, який у ньому зберігався, перевірити термін придатності продуктів, додати відсутні предмети. Читати також Що робити, коли відчуваєш смуток та пригніченість: психолог радить не затягувати цей стан У ДСНС неодноразово нагадували та розповідали про те, які речі необхідно зберігати у так званій тривожній валізці.

До речі, рятувальники наголошують, що для цього найзручніше брати міцний рюкзак до 30 л або спортивну сумку, а от валіза на колесах для таких цілей не підійде. "Тривожний рюкзак" має містити базовий набір предметів, які потрібні у разі надзвичайної ситуації:Крім того, рятувальники рекомендують покласти в рюкзак карту місцевості, компас, блокнот, простий олівець.

Загальна вага "екстреного" рюкзака не повинна перевищувати 50 кг.Ви також можете окремо скласти тривожну валізку на дитину. Якщо він школяр, то рюкзак може нести сам, якщо дитина зовсім маленька, то речі потрібно скласти в дорослий рюкзак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA