Надя Дорофєєва новини шоубізнес

Як живуть Надя Дорофєєва та Міша Кацурін: зірковий room tour (ФОТО)

Сейчас читают: 771
hochu.ua

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка за чутками вийшла заміж за Мішу Кацуріна, показала, як починається їхній ранок.

Артистка поділилася кадрами з квартири, в якій вона мешкає з обранцем і показала, що зазвичай робить на початку дня. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва опублікувала низку коротких відео, на яких фанатам вдалося детально роздивитися їхнє з Мішею Кацуріним спільне житло.

Відомо, що пара винаймає квартиру в Києві, проте який вона має вигляд - для шанувальників довгий час залишалося загадкою. На кадрах артистка спочатку робить ранкову гімнастику, після чого приймає душ і снідає в компанії коханого.

Надя показала, що її сніданок складається з помідорів, яйця, відвареної молодої картоплі та сосисок. Читати також Надя Дорофєєва запрем'єрила довгоочікуваний кліп, який розриває чарти (ВІДЕО) Фото: @nadyadorofeevaФото: @nadyadorofeevaФото: @nadyadorofeeva Читати також Надя Дорофєєва засвітила обручку під час пристрасного привітання Кацуріна з днем народження (ВІДЕО) До слова, нещодавно колишній чоловік артистки Володимир Дантес теж показав свій ранок у ванній кімнаті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA