стосунки дівчина хлопець

Як вибачитись перед дівчиною: 8 порад для примирення

Сейчас читают: 636
hochu.ua

Вміння визнати свою провину у сварці дуже важливе для стосунків. Але як перепросити в дівчини? Насправді, є багато різних підходів, які ви можете використовувати.

Найголовніше – вибачення мають бути щирими. Редакція HOCHU.ua вирішила допомогти і поділитися порадами експертів зі стосунків про те, як правильно вибачитися перед дівчиною.Тренер з відносин Мішель Шахбазян перед тим, як попросити прощення у дівчини радить подумати про свої вибачення і дійсно докопатися до суті проблеми.

Читати також Як пережити зраду коханої людини: 7 порад для жінок Ваша дівчина може очікувати, що ви якийсь час подумаєте про свої вчинки, перш ніж перейдете до вибачень,– попереджає вона.Шахбазян радить підготуватися до примирення та подумати про відповіді на такі запитання:Тренер зі стосунків радить будувати примирення за такою схемою:⇒ Спокійно поясніть причини своїх дій.

Якщо ви думали про проблему у вас має бути досить гарне уявлення про те, що і чому ви зробили неправильно і як ви можете виправити це в майбутньому.⇒ Дайте їй час відповісти.⇒ Дозвольте поставити вам усі питання, на які їй потрібна відповідь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA