воспитание ребенка воспитание мальчика правила воспитания

Як сформувати у дітей інтерес до образотворчого мистецтва

Сейчас читают: 962
liza.ua

Гармонійний розвиток дитини складається з декількох основних складових – інтелект, гарна фізична форма та творчість.Сучасні батьки прагнуть якомога раніше навчити дитину читати, писати, рахувати, записують її на спортивні секції, а ось творчий напрямок відкладається на потім.

Знайомство дитини з мистецтвом охоплює чотири різних сфери – театр, живопис, література, музика.Часто дорослі не приділяють творчості належної уваги, мотивуючи свої дії тим, що їхній малюк поки не готовий до їх сприйняття.

Але творчу складову потрібно розвивати з раннього дитинства й починати з простого. Тому знайомимося з різними кольорами, вчимося складати предмети спочатку за розміром, а потім і по формі.З’єднуємо кілька аспектів:Не всі діти здатні швидко навчитися малювати й радувати батьків оригінальними зображеннями.

Тут мають значення індивідуальні здібності, які проявляються в різному ступені. Важливо не допустити падіння самооцінки, адже це може призвести до формування певних комплексів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA