Нео

Як одягатися на вулицю при вимкненому вуличному освітленні

Сейчас читают: 262
vogue.ua

За останні 10 днів росія обстріляла до 30% об'єктів, що належать до критично важливих для енергетичної безпеки нашої країни.

У зв'язку з цим, кожному українцю потрібно максимально скоротити споживання електрики, щоб допомогти енергетикам. Крім того, у всіх українських містах у вечірній час відключатиме вуличне освітлення, а це означає, що нам потрібно мати з собою не лише ліхтарик, щоб побачити дорогу попереду себе, а й бути одягненими так, щоб нас могли побачити інші, перш за все, водії.

Розповідаємо, як одягнутися на вулицю, коли навколо темрява. – Обирайте речі світлих кольорів. Це не обов'язково має бути щось тільки біле – молочні та пастельні відтінки також підійдуть.

Ідеально, якщо світлою буде приблизно половина одягу – верх чи низ. – Додайте світлоповертальні елементи одягую Це може бути браслет, стрічка на рюкзак або повноцінний жилет, який на себе вдягають велосіпедисти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA