Україна конфликт робота психологія бізнес поради Україна

Як невирішені внутрішньоособистісні конфлікти впливають на ваш бізнес?

Сейчас читают: 864
womo.ua

Ольга Незгода, PhD, міжнародний медіатор, експерт з вирішення конфліктів, психолог Психологія та бізнес, з першого погляду здається не дуже сумісні поняття про те, між ними є сильний зв’язок.

Особливо в ситуаціях, де прояв нашої особистості впливає на прийняття рішень пов’язаних з веденням бізнесу. Залежно від характеристик сторін, які беруть участь у конфліктах, традиційно виділяютьвнутрішньоособистісні, міжособистісні, конфлікти між особистістю й групою, міжгрупові та міжнародні конфлікти.

Сьогодні більш детально ми поговоримо про внутрішньоособистісні конфлікти, де суб’єктом є особистість. Як і всі конфлікти, особистісні, мають два вектори розвитку: конструктивний та деструктивний.

Конструктивні конфлікти є однією з передумов особистісного розвитку, зміни поведінки та звичок, а деструктивні супроводжуються, як правило, стресом, емоційною напругою, послабленням ділової та творчої активності, зниженням самооцінки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA