сарафан сукня

Жовті сарафани та сукні: дизайнери представили модні новинки для літа 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 566
hochu.ua

Влітку хочеться одягнутися гарно і водночас зручно, адже високі температури повітря та палюче сонце створюють чимало дискомфорту.

Дизайнери розповіли, що у спеку потрібно носити світлий одяг, тому що ці кольори відбивають сонячне світло. Раніше ми писали про найзручніше для літа взуття, а тепер розкажемо, як довгі сарафани і сукні жовтого кольору зроблять ваш образ неперевершеним і подарують максимум прохолоди влітку.

Улітку від спекотних променів сонця врятують довгі сарафани та сукні жовтої та біло-жовтної кольорової гами. Ви будете виглядати стильно, сучасно і вишукано.

Дизайнери переконані, що такі кольори пасують для жінок різної вікової категорії. Читати також Сумки на кожен день: ТОП-3 варіанти, які пасують жінкам будь-якого віку (ФОТО) Ваше вбрання може бути у жовтих квітах, фруктах, орнаментах, оздоблене мереживом та фатином.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA