Психология карантин Авторская колонка

Як арт-терапія допомагає процесу саморозвитку: гайд для тих, хто хоче бути у ресурсі

Сейчас читают: 621
hochu.ua

Саморозвиток — не лише про навчання, це ще і про натхнення, самопізнання і ресурсний стан. Про це розповідає в своїй авторській колонці Надія Грабовська — філолог за фахом, телеведуча за покликанням, співзасновниця надихаючого онлайн-проєкту "Ladies’ App" (insta @ladies.app), експерт із саморозвитку, а також "сама собі психолог і мотиватор".З чим у вас асоціюється процес навчання?

Стереотипно виникають у пам’яті учитель, дошка, парта, підручник, зошит. Більш діджиталізований варіант — це комп’ютер, скайп-зв’язок із викладачем, електронні книги і презентації.

А якщо мова йде про саморозвиток? Відповідь, більш за все, буде такою: книги, подкасти, Інтернет, соціальні мережі, різні освітні платформи.Усі вище згадані інструменти допомагають нам опанувати нові знання і отримати досвід у будь-якій сфері, але часом буває, що навчання у сенсі саморозвитку не йде максимально на користь, адже людина перебуває у не ресурсному стані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA