женщины домашнее насилие проект International

Все не для дому: Amnesty International презентувала перший в Україні «онлайн-магазин» проти домашнього насильства

Сейчас читают: 393
cosmo.com.ua

Amnesty International презентувала соціальну платформу «Все не для дому» у форматі першого онлайн-магазину з товарами, що символізують типові сценарії домашнього насильства.

Проєкт стартує в рамках міжнародної акції 16 днів проти гендерного зумовленого насильства й має на меті мотивувати жінок, чоловіків і дітей не ігнорувати проблему і не бути байдужими свідками насильства.

Серед товарів на сайті можна знайти постільну білизну, на якій «не можна відмовляти чоловікові»; плетений кошик «Ти забагато витрачаєш», халат, що змушує цілодобово сидіти вдома; або ж дзеркало «Кому ти ще така потрібна». «Ці, такі звичні нам речі побуту у багатьох сім’ях є символами фізичного, економічного, сексуального, та психологічного насильства, яке, втім, досі замовчується і сприймається як норма чи «приватна справа».

Але насильство — це завжди злочин, який не можна ігнорувати, адже це призводить лише до погіршення ситуації. Щоб ми та наші діти мали змогу жити у світі, де немає місця насильству в сім’ї, ми

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA