бренд Балаклава ЗСУ

Vorozhbyt&Zemskova відшивають балаклави для ЗСУ

Сейчас читают: 245
womo.ua

Український бренд Vorozhbyt&Zemskova відшиває балаклави для ЗСУ. Цей різновид головного убору був представлений у крайній лінійці бренду.

Бренд віддає відшиті балаклави у тероборону та роздають на блокпостах. Про це повідомляє пресслужба. «Добре знати, що ти можеш бути корисним та допомогти своїй країні, коли вона того найбільше потребує.

Робота заряджає на позитивний лад, мотивує не падати духом – усі дівчата, що працюють на виробництві кожен день приходять працювати заряджені, із зачісками та усмішками на обличчі, бо вони вірять, як і всі українці, у нашу армію!», — повідомляють у бренді.

Дизайнери Олена Ворожбит та Тетяна Земськова кажуть, що така ініціатива позитивно позначилася і на команді бренда. Фото: Vorozhbyt&Zemskova Фото: Vorozhbyt&Zemskova The post Vorozhbyt&Zemskova відшивають балаклави для ЗСУ appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA