Стиль Мода Тренд сукня спідниця

Сукні та спідниці годе стали головним трендом 2023 року: дивіться, як вони виглядають (ФОТО)

Сейчас читают: 362
hochu.ua

Не знаєте, чим розбавити свій літній гардероб? Ми впевнені, що ви не чули про те, що сукні та спідниці годе тепер у тренді. Дивіться, як вони виглядають і з чим їх можна носити, у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Читати також Весілля по-українськи: дизайнерка представила розкішні весільні сукні з елементами вишивки (ФОТО) Літо для багатьох модниць асоціюється з сарафанами, спідницями та сукнями.

Якщо у вас вже є модна спідниця міді, то рекомендуємо звернути увагу на новий тренд літа 2023 — спідниці та сукні годе.Спідниця годе — це різновид спідниці з вузьким верхом і розкльошеною нижньою частиною, що створюється шляхом вшитих трикутних клинців.

Іноді використовують контрастні тканини для ефекту клинців.Влітку спідниці часто поєднуються з різними топами та майками. Ви можете вибрати верхню частину тієї ж тканини, що і спідниця, щоб створити стильний літній комплект, а можете взагалі носити такий виріб у вигляді костюма.Що стосується суконь годе, то тут все набагато простіше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA