Казахстан клип фильм музика буча Казахстан

Вийшов саундтрек до фільму «Буча»

Сейчас читают: 739
womo.ua

7 листопада у прокат виходить найочікуваніший український фільм «Буча». Особливе місце у стрічці посідає офіційний саундтрек та відеокліп — композиція «Квітень» від гурту Bahroma.

Ця пісня є символом одного з найболючіших та водночас важливих моментів у новітній історії України — квітня 2022 року, коли Буча та Київщина були звільнені від окупантів.

Музика втілює контрастні емоції: від болю втрат до радості визволення та надії на відродження. Саундтрек втілює осмислення цих подій, гармонійно поєднуючи мелодійні тихі роздуми та потужні емоційні сплески. «Гармонію приспіву і мелодію на той момент на вигаданій мові я створив ще на початку війни.

І лише через рік доопрацював її по тексту і мелодії. А саме це аранжування зробив для фільму «Буча». Спочатку це була суто музика для трейлера, але після запуску трейлера, режисер Станіслав Тіунов попросив мене зробити повноцінний трек.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA