книги діти видавництво vivat новини читання дозвілля

«Космос, прийом». У видавництві Vivat вийшла нова книжка Марка Лівіна

Сейчас читают: 684
womo.ua

10 січня у видавництві Vivat вийшла нова книжка письменника та журналіста Марка Лівіна«Космос, прийом». Це зворушлива історія про дорослішання, дружбу, ментальне здоров’я та маленькі кроки назустріч людям, яких любиш.

Історія, написана словами підлітка для дорослих.  «Космос, прийом» — щемка історія про дівчинку Зоряну, яка складає сумні пісні на укулеле й зачитується книжкою про хлопця, який мандрує лісами.

Зоряні 15, вона м’яка, потайлива і трохи незграбна підлітка. Ніхто не знає, що вона відчуває насправді, навіть мама. Поки ровесники закохуються, курять травку, завойовують авторитет, Зоря витрачає всі заощадження на пошук батька, про якого багато років поспіль затято мовчить уся родина.

Дівчина вирушає на пошуки чоловіка, причетного до її появи на світ, — і опиняється на порозі дому батька, який вважає себе ветераном міжгалактичної війни… За словами Марка Лівіна, це книга, написана словами підлітка для дорослих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA