люди контакт Нео

Війни психологів! Як прихильники різних шкіл знецінюють одне одного?

Сейчас читают: 525
psy-practice.com

Всім привіт, дорогі друзі! З вами @rudyi.psy Сьогодні поговоримо про досить неприємне явище, яке все частіше зустрічається в медіапросторі та суспільних дискурсах між колегами у галузі психологічної науки.

Тема світоглядних баталій, які розділяють психологію сучасності існувала завжди, проте надзвичайно яскраво вона проявляється в епоху соцмереж.

В першу чергу скажу, що все, що буде описано далі стосується тільки спеціалістів у галузі психологічної науки, тобто людей у яких є базова освіта психолога, або практичного психолога та післядипломна освіта у вигляді спеціалізації певної із психотерапевтичних шкіл.

Всіх так званих "експертів", які закінчили місячні курси "найкращий психолог" я не вважаю ні спеціалістами-психологами, ні колегами не залежно від їхньої популярності та кількості підписників у соцмережах.Кілька місяців тому я вирішив поглянути на список вакансій, які пропонують для роботи психологам в Україні і наткнувся на цікаве запрошення одного психологічного центру. "Візьмемо практичного психолога.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA