місто Миколаїв місто Херсон місто Миколаїв місто Херсон

Віталій Кім закликає бізнес повертатися до Миколаєва

Сейчас читают: 930
womo.ua

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав представників бізнесу повертатися для відновлення регіону – після звільнення Херсона та інших міст півдня необхідно відбудовувати, зокрема, портову інфраструктуру.  «Я звертаюсь до всього бізнесу, до людей, щоб готувалися повертатися та розгортатися у Миколаєві.

Після дистанції більш-менш безпечної настав час відновлення миколаївських портів, тому що це важливо», — зазначив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За його словами, після витіснення російських військ з Херсона вже розпочинають відновлювальні роботи, зокрема, дорожники. Як повідомлялося раніше, у Миколаївській ОВА вважають, що після обстеження й розмінування точок забору води вдасться швидко відновити водопостачання.

Розмінування першої точки забору води розпочали не лише місцеві фахівці ДСНС, а й два додаткові екіпажі з Черкас. The post Віталій Кім закликає бізнес повертатися до Миколаєва appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA