сон школа сонник Міллера

Ви застрягли у часовому просторі. Окультист розтлумачив сон про школу

Сейчас читают: 886
hochu.ua

Іноді сни попереджають про майбутнє, а іноді — про тілесні чи душевні проблеми. Одним із таких вважається сон про школу. Раніше ми писали, до чого сниться дитина, а тепер розкажемо, чому ви застрягли у часовому просторі.

Сон про школу означає, що ви досі не вирішили проблеми дитинства, які блокують ваш успіх та розвиток, пише unian.ua. Читати також Кохання, успіх чи крах усіх планів: езотерики розтлумачили сон про птахів У своєму соннику Міллер зазначив, що сон про те, як ви зайшли у школу в дорослому віці, — поганий знак.

Негаразди, через які ви отримали психологічну травму в дитинстві, керують вами досі. Зверніть на це увагу. Якщо ви бачите себе уві сні дитиною, і заходите в школу, це віщує нові таланти, якими ви будете володіти.

Якщо ви зайшли у чужу школу - готуйтеся до творчих успіхів та хороших новин. Наснилося, як ви говорите із однокласниками, — до кар'єрного росту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA