Дмитро Лубінець місто Вікторія місто Запоріжжя Дмитро Лубінець місто Вікторія місто Запоріжжя

Велике звільнення: 108 наших героїнь повернулися додому

Сейчас читают: 388
vogue.ua

Попри весь біль та злість на російських загарбників після ранкових обстрілів, цей день подарував усій країні радісні новини – 108 наших героїнь, які перебували в полоні, повернулися додому.  "На звільнення деяких із цивільних заручниць очікували з 2019 року.

Серед них ті, яких утримували в так званих квазідержавних утвореннях ЛДНР за проукраїнську позицію та звинувачували в шпигунстві й тероризмі.

37 евакуйованих з «Азовсталі», 11 офіцерок, 85 рядових і сержанток. З них 35 захисниць із ЗСУ, 32 — з ВМС, 12 — ТрО, 8 — НГУ, включно з 2 з «Азову», 5 — ДССТ, 4 — ДПСУ та 12 цивільних, — написав омбудсмен Дмитро Лубінець. — Далі на звільнених очікує надання медичної допомоги, реабілітація та, за потреби, психологічна й соціальна підтримка.

Держава також допоможе у відновленні документів і надасть супровід в інших нагальних питаннях". Серед звільнених дівчат є й медикиня Вікторія Обідіна, яку окупанти розлучили з маленькою донькою під час евакуації з "Азовсталі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA