день ангела Яке сьогодні свято свято іменинники дня

Валентини, зі святом: поздоровляємо з іменинами прикольними привітаннями та листівками

Сейчас читают: 423
hochu.ua

За церковною традицією іменини Валентини відзначаються кілька разів на рік: 8 січня, 23 лютого та 29 липня. Це ім'я має латинське походження та означає “сильна”, “здорова”.

Щоб звернутися до Валентини ласкавіше, близькі люди можуть використати одну з наступних форм імені: Валюша, Валечка, Валя.Валентинам притаманні доброта та бажання допомагати людям.

Вони не терплять брехні, зрад та інших людських пороків. Мають дещо запальний характер, водночас здатні швидко заспокоїтися.

Тож якщо вони з кимось сваряться, то потім першими приходять з вибаченнями. Вони чудові дружини та мами, тому що готові присвятити своїм рідним весь свій час.Поздоровити Валентин з іменинами ви можете одним з привітань, які ми зібрали для вас спеціально до цього свята.Твоє ім’я Валентина - найкраще із імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA