день ангела Яке сьогодні свято свято

З іменинами Володимира! Красиві привітання у картинках, листівках, віршах і прозі

Сейчас читают: 532
hochu.ua

Ім'я Володимир - дуже поширене серед святих. Тому день ангела Володимира можна святкувати близько півсотні разів на рік! Проте однією з найбільш знакових дат є 28 липня.

Цього дня християни відзначають народне свято на честь князя Володимира Святославовича - онука рівноапостольної княгині Ольги, який провів хрещення Київської Русі.Також до важливих відносять наступні дати святкування:У цей день, 28 липня, заведено молитися перед іконою святого Володимира про зцілення недуг, просити про припинення конфліктів та позбавлення від ворогів.

А також, звісно ж, вітати всіх Володимирів з Днем ангела! З цього приводу ми зібрали для вас картинки та листівки, а також привітання у віршах та прозі, які ви можете надіслати своїм близьким людям.Всіх Володимирів сьогодні, Вітаю від душі.

Адже вони, як князь Володимир, Теж дуже гарні! Нехай завжди щастить їм в житті, Збудеться чого просили! Адже не дарма їх іменини - У день хрещення Русі!***Твоє ім'я Володя - найкраще із імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA