день ангела привітання привітання у віршах привітання у прозі листівка

Всіх Оленок - зі святом! Привітання до дня ангела Олени

Сейчас читают: 792
hochu.ua

Ім'я Олена має давньогрецьке коріння та означає “сонячна”, “обрана”. Ці жінки відрізняються ласкавістю, спокоєм, працездатністю та примхливістю.

Серед них багато інтровертів, які з радістю втікають від реальності у свій вигаданий світ. Всього за православним календарем українці святкують іменини Олени кілька разів за рік: Якщо хочете звернутися до Олени ласкавіше, то скористайтесь однією зі зменшувальних форм імені, а саме: Оленка, Оленонька, Оленочка, Оленуся, Оленця, Лєна, Ленуня, Ленуся, Ляля, Льоля, Лінонька.Твоє ім'я Олена - найкраще з імен, Яким тебе благословила мати, І ангел взяв тебе під свій покров, Щоб до кінця життя оберігати!

Хай він з тобою разом довгий шлях пройде, З тобою разом хай сумує і радіє, Ти вір йому, бо він не підведе, На нього завжди буде і є надія!***З днем Ангела ми спішимо вітати, Хай Ангел несе вам достаток до хати, Для тіла здоров’я, для серця - кохання, Хай справдяться мрії, думки та бажання, Шановна, Олена, у день цей прекрасний.

Бажаємо радості, ніжності й щастя!***Святкує ангел, там поміж зірок Сьогодні свято гарне і шалене. А ми вітаєм нині всіх жінок З прекрасним, гарним іменем - Олена.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA