Срср Нео Срср

В Мистецькому арсеналі відкривається "Виставка про наші відчуття"

Сейчас читают: 567
vogue.ua

В Києві відновлюється культурне життя. Так, 10 червня свої двері після вимушеної перерви відкриє Мистецький Арсенал – тут розпочне роботу «Виставку про наші відчуття».

Проєкт стане спробою поговорити про те, як повномашстабне вторгення та цей досвід змінили наше ставлення до мистецтва. Як ми тепер розуміємо мистецтво?

Як його відчуваємо? Чи прочитуємо класичні сюжети, що донедавна здавалися безнадійно тривіальними, як аналогії пережитого? Чи шукаємо метафор, аби описати свій досвід?. . "У цих залах мала бути зовсім інша експозиція, інші твори, інакші концептуальні запитання", – розповідають в Мистецькому Арсеналі. – "Війна змінила наші плани і змусила сфокусуватися на новому досвіді, шукаючи мистецькі відповідники власних відчуттів.

Амбівалентність наших емоцій і думок — саме про це ми намагаємося сказати цією експозицією. Частина цього проєкту — проговорення персонального досвіду команди Мистецького арсеналу, яке ми зафіксували у форматі відео" Ці відео стануть частиною виставки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA