Пилип Власов Нью-Йорк місто Київ місто Варшава люди страхи Нео Пилип Власов Нью-Йорк місто Київ місто Варшава

Два дні з Енні Лейбовіц: перша леді в об'єктиві легендарної фотографки в Києві

Сейчас читают: 394
vogue.ua

Протягом п’яти десятиліть Енні Лейбовіц створює портфоліо, яке могло б стати антологією американської культури. Вона розпочала свою кар’єру в 1970 році як фотожурналіст видання Rolling Stone і відтоді зняла безліч портретів найвідоміших людей епохи.

Офіцери згортають килим на тлі гелікоптера з Річардом Ніксоном, який з ганьбою покидає Білий дім. Оголена вагітна Демі Мур на обкладинці Vanity Fair.

Роздягнений Джон Леннон обіймає Йоко Оно. Пам'ятаючи світлини Лейбовіц, не знаєш, чого надалі очікувати від людини, яка зробила всі ці фото; яка не лише зафіксувала історію, а й стала її частиною.

Енні Лейбовіц називають «живою легендою», і це не перебільшення. Саме тому ідея запросити її до України здавалася надскладною в реалізації, надто в умовах повномасштабної війни. «Десятки ланцюжків у мейлі, нічні перемовини з командами Енні Лейбовіц та американського Vogue, особисте листування з Анною Вінтур, без підтримки якої цей проєкт, який здавався надто амбітним, не відбувся б.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA