Индия Индия

В Індії встановлять монумент Григорію Сковороді

Сейчас читают: 879
womo.ua

Перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова повідомила, що з нагоди 300-річчя з дня народження українського філософа Григорія Сковороди в Індії хочуть встановити монумент.

Про це Джапарова повідомила на своїй сторінці у Facebook. Читайте також: Топ-5 новинок нонфікшну, які варті вашої уваги За словами Еміне Джапарової, під час візиту до Індії в межах публічної дипломатії вирішено встановити монумент Григорію Сковороді, а також створити «Українську книжкову поличку» в Національній бібліотеці Нью-Делі та запустити україномовні аудіогіди в провідних музеях країни. Читайте також: WoMo-знахідка: книга, що звертається до твоєї внутрішньої дитини Крім того, вона виступила перед аудиторією Індійської ради у міжнародних справах, де розповіла про злочини російських окупантів проти українського народу, та обговорила важливість підтримки українських ініціатив. Читайте також: Лондонський книжковий ярмарок-2023: Україну представить 21 видавництво Фото: Еміне Джапарова The post В Індії встановлять монумент Григорію Сковороді appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA