Нео

Крута страва, щоб приготувати в котлі: рецепт, що зігріває

Сейчас читают: 109
vogue.ua

Подейкують, що є такі страви, які подають холодними. Це не стосується страв у котлі. Вибрали наснажливий рецепт плову з бараниною від Євгена Клопотенка, який вам точно захочеться приготувати.

Це рецепт шеф-кухаря Євгена Клопотенка.  "Рецептів плову сотні, та саме плов з баранини – найпоширеніше поєднання, – каже Євген Клопотенко. – Зі спецій знадобляться куркума й коріандр, але ви можете експериментувати з іншими спеціями, які маєте вдома.

Добре смакуватиме барбарис, зира, коріандр тощо". Він радить обрати для плову рис довгозернистий, типу басматі, жасмин чи девзира, та добре промити його перед приготуванням, щоб позбавити крупу зайвого крохмалю.

Це допоможе уникнути злипання, і плов вийде розсипчастим. "Також не треба перемішувати рис після того, як ви додасте його в ємність, краще зробити це вже після того, як плов буде готовий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA