нейл-арт манікюр нігті

Ультрамарин чи сапфір: трендовий манікюр синього кольору 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 536
hochu.ua

Контрастний синій увійшов у моду на літо 2023 року. Модниці компонують його із блискітками, френчем і класичними чорним та білим кольорами.

Раніше ми писали про дизайн із анімалістичним принтом, а тепер розкажемо, як зробити ультрамодні сині нігті.Сині нігті пасуватимуть до будь-якого гардеробу, якщо обрати темні відтінки.

Аби они виглядали легко, поєднайте їх із білим стемпінгом та крупними блискітками. У моді залишаються і стрази сваровські. Читати також Кришталеві кінчики: модний манікюр із прозорим декором (ФОТО) Обирайте синій відтінок у залежності від тону шкіри ваших рук.

Сині підтони бувають як теплими, так і холодними. До найпопулярніших входять: лазуровий, перванш, перська і танарова синь, волошковий, берлінська лазур, індиго, ультрамарин та інші.@nail_art_tashkent@nailprof@nailprof@nailprof@nailprofПасує до синього і об'ємна ліпка на нігтях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA