Креативні та стильні: наймодніші шорти на літо 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 369
hochu.ua

Засмаглі ніжки, гарний педикюр та бажання відпочити — усе це уособлюють шорти, які надягає жінка, коли на вулиці гаряче. Якщо вам набридли сарафани і довгі спідниці, оберіть для себе наймодніші варіанти шортів на літо 2023 року.Дизайнери представили трійку стильних та універсальних шортів, які пасуватимуть жінкам будь-якого віку.

Зверніть увагу на їхній принт, і з чим вони поєднані. Читати також Омбре та градієнт: трендові сарафани на літо 2023 (ФОТО) Наймоднішими цього літа стали однотонні шорти із натуральних тканин.

Вони можуть мати будь-який колір: білий, синій, зелений, рожевий, жовтий або червоний. Зробивши акцент образу саме на шорти, будьте уважними із верхнім одягом.

Вам пасуватимуть білі топи або легкі білі сорочки. Довершать стиль босоніжки та окуляри від сонця.Такий варіант шортів завжди виглядає стильно, класично і водночас кокетливо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA