нейл-дизайн манікюр нігті

Акуратні та вишукані: ТОП-4 ідеї для найніжнішого манікюру на літо 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 394
hochu.ua

Літо — пора яскравих кольорів, контрастів та енергії. Але обираючи такий стиль в одязі, варто подумати, чи не буде подібний манікюр зайвим, адже гармонія — це баланс між насиченими та нюдовими відтінками.

Раніше ми писали про багатошаровий френч на літо 2023 року, а тепер розкажемо, на які нігті варто звернути увагу яскравим модницям.Нейл-майстри представили ніжні, вишукані та водночас трендові варіанти нігтів на літо 2023 року.

Такий манікюр пасуватиме для жінок будь-якого віку, підкресливши гарні ручки. Читати також Кришталеві кінчики: модний манікюр із прозорим декором (ФОТО) Блискітки завжди в моді у будь-який сезон.

Якщо ви любите яскравий гардероб, кольоровий макіяж та масивні аксесуари, ваш образ довершить легкий шимер на нігтях. Чим дрібніші блискітки, тим елітніше вони будуть довершувати ваш стиль.@vitalina_nails_art@vitalina_nails_art@vitalina_nails_art@vitalina_nails_art@vitalina_nails_artОздоблення нігтів ніколи не вийде з моди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA