Бритни Спирс Valentino Брітні Спірс місто Харків Бритни Спирс Valentino Брітні Спірс місто Харків

Український кіт Степан, який з'явився в Instagram Брітні Спірс, прорекламував сумку Valentino

Сейчас читают: 850
cosmo.com.ua

Популярність найзнаменитішого кота України зростає кожного дня і вже виходить за її межі. Нагадуємо, що пухнастий улюбленець всієї країни вже 13 років мешкає в місті Харків разом зі своєю хазяйкою Ганною.

Степан став зіркою Instagram і Tik Tok ще літом цього року — відео з ним набирали мільйони переглядів! Але відомим на весь світ Степан став тільки минулого тижня, коли співачка Брітні Спірс запостила фото кота у своєму профілі в Instagram. «Якщо я буду зникати час від часу, то ви можете знайти мене десь з цим котом», — прокоментувала співачка.

Завдяки Брітні Степан став не тільки зіркою, а ще й модним інфлюєнсером. Через кілька днів після публікації всесвітньо знаменитий італійський бренд Valentino замовив у кота рекламу.

Так в профілі кота в Instagram з`явилося фото з розкішною сумочкою цього бренду і келихом вина. Сам він сидить поруч з абсолютно байдужим виглядом, недбало поклавши лапу на стіл.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA