благотворительность Концерт концерты

ALINA PASH, Коля Сєрга і CONSTANTINE врятують життя на благодійному арт-фестивалі

Сейчас читают: 431
liza.ua

12 червня в галереї «Лавра» відбудеться благодійний фестиваль, на якому виступлять ALINA PASH, Коля Серга і CONSTANTINE, а також інші зірки інді-сцени (Mazhora, Ingret) і DJ BACHI.«Мистецтво робить світ кращим!»Ініціатором заходу став благодійний фонд «ART SAVED LIFE», який закликає діячів культури і мистецтв допомогти зберегти життя дітей і тим малюкам, які втратили сімей.Фестиваль стартує о 13:00 c розважальної програми: ді-джеї, вулична їжа, коктейлі, ярмарка, розмовна-зона з артистами, дитячі зони.

Після чого на відвідувачів чекатиме нова концертна програма від ALINA PASH, CONSTANTINE, INGRET, MAZHORA, і Колі Сєрги, який здивує своїм унікальним музично-поетичним перформансом «Вселеннопленние».На ініціативу організації відгукнулися не тільки музиканти, але і стріт-арт художники NAMELESS, картини можна буде придбати просто під час фестивалю, і тату-майстри, які створять спеціальну зону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA