Украина місто Варшава Украина місто Варшава

У Варшаві відкрили новий Children Hub

Сейчас читают: 396
womo.ua

17 серпня благодійний фонд Future for Ukraine відкрив новий Children Hub у Варшаві. Children Hub — мережа центрів для адаптації, розвитку та психологічного супроводу українських дітей переселенців. «Ми створили хаб для українських дітей та їхніх родин, які через війну в Україні тимчасово проживають у Польщі.

Ми хочемо допомогти дітям пройти цей період із мінімальними травмами», — зазначає COO фонду Future for Ukraine Ксенія Лаврентьєва.

З нагоди відкриття дітям влаштували невеличке свято з майстер-класами. Гості могли першими побачити щойно відремонтований простір для занять площею понад 250 м². «Сьогодні здійснилася наша велика мрія — ми створили куточок України, у якому діти можуть відчувати себе як удома та знову мріяти.

Адже діти та їхні мрії — це наше майбутнє», — розповідає директорка зі стратегії фонду Future for Ukraine Олена Ніколаєнко. Новий Children Hub достатньо великий та може приймати близько 100 дітей на день, віком від 3 до 15 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA