Журналистика

У Сомалі заснували медіацентр Bilan, де працюватимуть лише жінки

Сейчас читают: 311
womo.ua

У Сомалі відкрили перший жіночий медіацентр Bilan, що надасть роботу місцевим журналісткам. У команді — 6 жінок, що створюють контент для телебачення, радіо й онлайн-ЗМІ.

Про це пише The Guardian та Голос Америки. Серед тем, які розкриватиме медіа, – гендерне насильство, жінки в політиці та діяльність жінок у підприємстві.

Усі редакційні рішення журналістки прийматимуть самостійно. Заступниця головної редакторки Bilan Фатхі Мохамед Ахмед повідомила, що в Сомалі сексуальні домагання поширені в медіаіндустрії. «Найбільша проблема, з якою стикаються журналістки в Сомалі, – це аб’юз, зокрема з боку чоловіків-журналістів.

Вони пропонують вам допомогти, але тільки якщо ви дасте їм щось в обмін». Редакція публікуватиме новини та статті, а також пропонуватиме навчання й наставництво від визнаних сомалійських і міжнародних журналістів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA