Chanel

У Парижі пройде виставка LE GRAND NUMERO DE CHANEL

Сейчас читают: 805
vogue.ua

З 15 грудня 2022 року по 9 січня 2023 року модний Дом Chanel відзначає свої аромати у святковому та ароматичному вихорі винятковою виставкою в Grand Palais Éphémère у Парижі.

Почуття загострюються, уява починає рухатися. . . LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL — це безпрецедентний досвід як для експертів, так і для любителів, захоплююча подорож, яка запрошує вас слідувати за своєю щасливою зіркою, скористатися своїм шансом або стати частиною легенди.

Від класики до культових нот, від мінімалізму до найвищої витонченості, від повсякденного аксесуара до витвору мистецтва, який надихав найвидатніших митців, деякі з чиїх робіт будуть об’єднані вперше, — це унікальність парфумів CHANEL, що виражається через візит, багатий досвідом, відкриттями та емоціями.

Зіткнутися з ними означає зустрітися з долею, життєвою силою та єдиною амбіцією: змінити своє життя та зробити звичайне незвичайним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA