уроки куда пойти в Киеве куда сходить

У маркет-моллі «Даринок» проведуть свято врожаю

Сейчас читают: 693
liza.ua

26-27 вересня у столичному маркет-моллі «Даринок», що на Лісовому масиві, пройде святкування врожаю з 2-метровими ляльками овочів.

У програмі розваг для дорослих і дітей безкоштовні активності: майстер-класи з гончарного мистецтва й виробів із полімерної глини, аквагрим, солодка вата, фотозона, жива музика, конкурси та подарунки всім учасникам.

Насолоджуйтесь  осінню й давайте веселитись на сезонних івентах!Тематична анімаційна програма буде проходити в зоні Wi-Fi й біля 6 входу.

Крім виступів, з 12:00 до 18:00, гостям будуть доступні відразу кілька майстер-класів: у зоні WI-FI відвідувачі зможуть навчиться працювати на гончарному крузі й зробити власний глечик, а біля 6 входу майстер даватиме урок зі створення брелків у вигляді овочів – оригінальний подарунок і декор для аксесуарів.У цей же час художники розпису на тілі будуть наносити аквагрим будь-якої складності з кращими відтінками сезону, а аніматори – пригощати солодкою ватою і дарувати подарунки.Традиційно, з 12:00 до 18:00 на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA