Україна місто Маріуполь місто Львів місто Херсон люди жертва Нео Україна місто Маріуполь місто Львів місто Херсон

У Львові поставили 109 порожніх дитячих візочків – в пам'ять загиблих на війні дітей

Сейчас читают: 510
vogue.ua

З початку повномасштабного вторгення росіі в Україну в нашій країні загинуло 109 дітей. У пам'ять цих жертв жахливої війни, що відбувається на європейському континенті у 21 столиці, на Площі Ринок у Львові поставили 109 порожніх дитячих візочків.

Це символ загиблих у війні дітей зі всієї країни – Маріуполя, Миколаєва, Херсона, Чернігова, Києва, Ірпеня, Бучі Гостомеля та інших міст та селищ України. «Це символи життів тих ангелят, які зараз, замість рішучих дій світу, захищають небо над Україною, – написав у своєму телеграм-каналі мер Львова Андрій Садовий. – Це та страшна ціна війни, яку сплачує сьогодні Україна.

І ми закликаємо всіх дорослих всього світу єдиним щитом вберегти українських дітей і подарувати їм майбутнє. Фотографуйте акцію, розповідайте про злочини росії та публікуйте у соціальних мережах з хештегом #closethesky.

Захистіть українських дітей та українське небо!». Нагадаємо, що захід України, у тому числі і Львів, за три тижні війни стало місцем безпеки для тих українців, що виїхали з-під обстрілів російських окупантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA