ногти гель лак

У крайньому випадку: як зняти гель-лак вдома

Сейчас читают: 645
liza.ua

Іноді просто немає можливості сходити до фахівця, і тоді виникає питання «як зняти гель-лак вдома». На крайній випадок у нас є для тебе порада.Попереджаємо: найкраще знімати гель-лак у фахівця, а до самостійного видалення бажано вдаватися рідко, коли іншої можливості немає.Неприємна ситуація: потрібно зняти гель-лак, а до майстра не записатися.

У такому випадку можна скористатися засобами, які є під рукою у кожної дівчини.Що тобі знадобиться:Чим користуватися не можна:Порада: не намагайся спиляти шар гель-лаку за допомогою пилочки.

По-перше, ти втомишся пиляти, а по-друге — буде пошкоджено верхній шар нігтів, він стане нерівним, а в подряпинах залишатиметься покриття, яке ти зафарбуєш потім.

Нічого хорошого з цього не вийде.Ось послідовність дій:Важливий нюанс: після самостійного видалення гель-лаку з нігтів обов’язково щовечора втирай в кутикулу і шкіру навколо нігтів жирний крем або вазелін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA